Bedste Lydbog Apps til Android og IPhone – Phandroid

Den app er gratis at downloade, men du skal deltage betalt medlemskab. Glem ikke: du har brug for en Prime medlemskab for at være berettiget til de bedste Amazon Prime Day tilbud. Du er nødt til at tilmelde dig medlemskab, men der er en gratis 30 dages prøveperiode. Du får også 30 dages gratis prøveperiode til at streame din første lydbog gratis. Gratis brugere af Spotify kan streame bøgerne uden tilladelse til at downloade indhold. Du kan vælge mellem millioner af bedst sælgende ebøger og lydbøger. Den app tilbyder også ebøger sammen med lydbøger. Som navnet antyder, Apple Books er af Apple til at læse lydbøger og lydbøger på iPhone annonce iPad.

Lydbogsappannoncer, der også er tilgængelige for Apple Watch, så dine lydbøger altid vil være med dig. Du vil finde en række måder, hvorpå du kan læse business bog resuméer på farten og derhjemme, der tager mindre tid, selv om. Når du har en konto på Scribd, kan du vælge en lydbog fra det tilgængelige katalog og begynde at blive vist til. Den eneste ulempe er, at lydbog kataloget på Google Play Bøger er ikke så stor som i Audible eller Amazon, men det er stadig værd at prøve. Det understøtter også Android Auto og Google Cast, så du kan liste til lydbøger, uanset hvor du er. Google Play Bøger er også en populær app til læsning af ebøger, lydbøger og tegneserier. Airdrie Public Library (APL), understøtter ikke en læseliste frem for en anden – og der er mange derude – men vi fandt denne ene at være til efterretning.

Du kan nemt skifte mellem lytte- og læsetilstand. Du kan styre indtalingshastigheden. Appen giver dig også mulighed for at justere lyttehastigheden. Du kan downloade alle de gode lydbogsapps og begynde at lytte til lydbøger. Du kan også fortsætte på din bærbare computer eller telefon, afhængigt af hvilken enhed du har. Med din lydbog, kan du endelig lytte til en person, der taler meget klart og udtale de rigtige ord og i den rigtige grammatik, kan du læse hvor som helst og når som helst du ønsker, og du kan også stoppe afhængigt af andre til at læse for dig. Du kan købe en eller flere lydbøger afhængigt af dine interesser.

Du kan lytte til Harry Potter lydbøger online gratis uden at downloade. Audible lydbøger app kommer med en bred vifte af populære fiktion og non-fiction bøger. Jeg bruger Hoopla på regelmæssig basis, men bemærkede, at nogle gange lydkvaliteten er ikke så klar som det er på Audible. Audible er en anden populær lydbøger app, der hævder at være vært for verdens største udvalg af lydbøger. De tilbyder et bredt udvalg af bøger for børn og voksne. Der er også flere åndelige og familievenlige børnebøger. Betalt lydbøger er tilgængelige fra $ 2,99 til $ 44,99. Nu lytte til lydbøger er befriende dine hænder. Du kan se live-tv, som omfatter programmer som live sport, musik, nyheder og meget mere, hvor du også får tidsplanen for de programmer, der vil være den dag. ITunes Store kan du finde tusindvis af timers underholdning.

Appen giver adgang til tusindvis af lydbøger fra flere kategorier. Storytel er også en populær app, gratis lydbøger der giver dig adgang til tusindvis af lydbøger. Appen kræver en gyldig konto hos et deltagende bibliotek, en skole eller en anden institution for at få adgang til bibliotekerne. Hvis du ikke har et bibliotekskort, kan du stadig få adgang til bøger, fordi deltagende biblioteker giver dig mulighed for at få et øjeblikkeligt digitalt kort i appen, så du kan begynde at tjekke bøger ud med det samme. Eleverne kan indsende opgaver, diskutere kursusemner med andre elever og se karakterer (fortroligt). Du kan lytte til eller gemme så mange lydbøger, du ønsker.