Home Equity lån – de 3 dødssynder af dårlige långivere

Du har hørt af ‘ de 7 dødssynder ‘, her er godt lidt af et spin, men konsekvenserne kan være alvorlige, hvis du ikke tage disse i betragtning, eller Hold dine øjne åbne for långivere, der kunne eventuelt gør dette.
Nu er der andre mere varieret tilgange, som långivere kan tage, men jeg vil gerne gøre dig opmærksom på de 3 mere almindelige.
1. når ikke at underskrive Over din gerning
OK, her er situationen, du har problemer med at betale din månedlige betaling med din nuværende långiver. De har optrappet spillet og har gået så langt som til at true afskærmning på dit hjem.
Bekymret, og ikke sikker på hvad de skal gøre, en anden långiver nærmer dig, og tilbyder at hjælpe dig ud ved refinansiering og hjælpe dig ud i din ‘knibe’. Men fordi han kan hjælpe dig, han siger som en del af formalitet, han har brug for dig at tildele din gerning til ham og sagde noget i retning af det vil betyde, at din nuværende långiver ikke kunne udelukke.
GØR IKKE DETTE! Når långiver har din gerning, finansiering vil sandsynligvis ikke komme, og du vil være tilbage i et hjem, du ikke længere ejer. Långiveren kan derefter næsten gøre hvad han ønsker, og vil behandle dig som lejer, ikke som en ejer.
2. når ikke at trække på din egenkapital
Du har brug for nogle penge… måske har du ramt nogle medicinske regninger, der ikke var forventet. Du har med succes opbygget en betydelig egenkapital i dit hjem i årenes, og tror, at du gerne vil bruge den.
En långiver nærmer dig, og siger, at de kan gøre det, men selv om du ikke kunne råd til de højere månedlige betalinger, de fortæller dig at “bare støde op din indkomst lidt” for at gøre det igennem, så bekymre sig om det efter.
Problemet med dette er, at du sandsynligvis vil miste dit hjem. Jeg er ikke kidding, långivere som dette ligeglad, hvis du ikke kan gøre de månedlige betalinger, hvis du standard, så de vil bare tage dit hjem og sælge det og lomme forskellen. Ophold klart af disse mennesker.
3. den skjulte ballon betaling klausul
Hvis du er presset for betalinger, og ønsker at refinansiere, bør du læse med småt i kontrakten. En långiver kan komme til dig og sige, at de kan reducere dine månedlige betalinger og spare dig fra afskærmning. Det kunne være godt og god, men i det med småt, kan du finde noget, der siger, at balancen af hovedstolen forfalder i slutningen af lån i en klumper nogle betaling.
Hvis dette er tilfældet, være meget forsigtig, og ikke gør dette, vil du sandsynligvis ansigt afskærmning alligevel i slutningen af dette lån.
Jeg håber, at denne guide har været nyttige for dig, og åbnet øjnene på nogle muligheder, der er derude.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *