Insider Tips til hest egenskaber

Købe hest egenskaber, er især din egen hest lignende at købe en hund, bortset fra at denne kæledyr kan være meget dyrt. Kvalitet heste er ikke billige. Hvis du er i markedet for en hest, du kan checke ud avisannoncer, equin fora på internettet, din tilstand landbrugs bulletin, bekendtgørelser på tack og foder butikker eller husdyr auktioner – alle på jagt efter en god hest til en god pris. Afhængigt af dyrets avl, sundhed, alder, størrelse og evne, kan en rekreativ ridehest koste et sted fra flere hundrede dollars til tusindvis. Køb udgifterne til dyret, men er kun begyndelsen. Julie Lucas, en hest dyrlæge kommentarer, der ofte nok, omkostningerne ved hesten er ubetydelig eller rettere lille når de sættes sammen med omkostningerne af dens pleje og vedligeholdelse. Overflødigt at sige, rufferi heste gør for et stort finansielle skridt så omhyggelig planlægning og forberedelse skal træffes for at undgå at købe mindre end kvalitet heste.

Hesteejere er generelt enige om, at det er bedre at købe heste fra folk, der har været i branchen i lang tid. Hvis du har fundet en prospektiv forhandler i hest egenskaber som et akvakulturbrug eller ranch ejer, forskning om ejeren og etablering. Finde ud af, hvem deres tidligere kunder er, og hvis du er villig til at tage det ekstra skridt, kontakte dem og spørge om de er tilfredse med hest ranch solgte dem. Dette er en bedre måde at kende din forhandler i stedet fra brochurer eller Internet sites. Det er også rådes til at købe din hest fra store gårde med et stort udvalg af heste. Folk opererer store farme er eksperter i matchende behovet for potentielle købere til passende heste (dvs. arbejde heste, racing heste, vise heste). Købe heste fra små gårde og enkelte ejere er modløs, fordi de er som regel bare på udkig efter muligheder for at gøre sig fri af en problem hest. Du kan bare ende med at købe en anden persons problem.

Hvis du har en træner, omfatter ham i købsprocessen. Han kender dine evner og kan matche dem realistisk med passende hesten. Forhandlere eller ejere af hest egenskaber vil bare matche dine behov, ikke dit færdighedsniveau. De kan også måle hestens evner. Det hjælper også for at have realistiske mål og forventninger. Kort sagt, ikke forvente en vis hest til sidste gør landbrugsarbejde eller gård hest at udføre smukt i en konkurrence. Din træner kan rådgive dig om hvor længe en hest skal uddannes, før det kan forventes at udføre godt.

Jo, er heste kun så god som deres ryttere. Praksis, ride din hest, især hvis du skifter racer. Din investering i hest egenskaber vil kun være spildt, hvis du ikke kan ride din hest. Det er vigtigt at være konsekvent og autoritativ. Heste er instinktivt hyrder, de Følg lederen af besætningen. Sørg for at din hest forstår at mellem to af dem, de agter at være leder. Det er ikke godt at få en hest, hvis det hele tiden kaster dig til jorden i midten galop.

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.