Tænker på at bruge Anjouan som en offshore finansielle center?

Anjouan – dette er en lille ø land beliggende ud for kysten af Tanzania, som er Afrika. Øen er i strædet i Mozambique. Det er en del af øen Comorerne geografisk, men i 1997 Anjouan brød med Comorerne og erklærede uafhængighed. Siden Comorerne uafhængighed fra Frankrig i 1975 har der været 19 kup eller forsøg i Comorerne. I 2002 de holdt valg og hver af de 19 Comorerne har sin egen formand. Landet er 12 gange størrelsen af Washington, D.C. Deres befolkning er omkring 750.000. 98% af befolkningen er Sunni-muslimer. Alkohol er forbudt. Moskéer er rigeligt. De har fire lufthavne, fem internetudbydere. Dette er et af de fattigste lande i verden.

Anjouan selskaber – de synes at have bærer andel selskaber. Deres priser er meget høj, når du bliver færdig med hjemmehørende agent, nominerede, osv. Det er uklart, hvor de står på samarbejde. Det vil være ekstremt svært hvis ikke umuligt at åbne en bankkonto med sådan en corporation. For én vil bankerne ikke ved hvordan man gør due diligence om corporation.

For det andet er det ikke en anerkendt offshore jurisdiktion, som vil skræmme banken.

For det tredje ville det mest vanskelige, hvis ikke umuligt at fuldbyrde en fast ejendom transaktion ved hjælp af sådan et selskab på grund af due diligence og den generelle kendskab Anjouan som en offshore jurisdiktion.

Anjouan bank licenser – ingen tvivl Anjouan vil sælge dig eller nogen anden med nødvendigt midler en banklicens. Forsøger at drive en international bank med denne licens vil være yderst vanskeligt, hvis ikke umuligt i vores udtalelse, vi læne mod umuligt. Hvordan vil de få korrespondent banker i EU for eurotransaktioner, i USA for USD transaktioner osv? FATF ‘s regler kræver banken at have en mursten og mørtel tilstedeværelse. Det betyder, at banken skal have kontorer med stemmetællere, medarbejdere, vagter, vault osv. Det er tvivlsomt, at du vil oprette sådan en operation i Anjouan, selvom de endda lade dig gøre det.

Næste er hvad banken vil fungere som din korrespondent og hvad vil de opkræve dig hvis de endda accepteret du? Korrespondent gebyrer kan nemt blive $200.000 for det årlige gebyr plus en procentdel af transaktioner, wire gebyrer mv. En korrespondentbanken kan miste sin banklicens for så du kan begå overtrædelser. Så efter en store udgifter penge vil du have en banklicens, som du kan sikkert gøre noget praktisk med.

Men overveje, hvad der ville ske, hvis du rent faktisk fik gang og havde $25.000.000 i indskud og Anjouan regeringen banking kommissær gennemførte en revision og konstateret overtrædelser af deres banklovgivninger og praksis, uoverensstemmelser, lån de var ikke behageligt med indskud hvor de ikke kunne lide due diligence og kilde til midler dokumentation mv. Hvorfor kan de have intet andet valg end at sætte din bank i betalingsstandsning, udpegelse af en revisor eller advokat på øen til at likvidere banks aktiver. Dette betyder, at lukke din bank, beslaglægge aktiver, muligvis undersøge kilden til midler, måske opkræve dig og så videre. Advokatomkostninger kan løbe ind i mange millioner af dollars. Indskydere ville gøre godt, hvis de fik nogen penge tilbage.

En likvidation i Letland for et par år nettede tilbage indskyderne 2% af deres indskud. Bank bobestyrelse i Grenada mere for nylig fik endda mindre end 2% af deres penge tilbage, og i nogle tilfælde den bank, der blev lukket af Grenada havde flere hundrede millioner af dollars. Hvis du ikke vidste lukke denne Grenada ned alle sine offshore banker med undtagelse af en i 2003. Din tidligere indskydere får alle slags internationale ordrer efterlyser alle mulige ting til at ske for dig og dine aktiver. Livet kan ikke være behageligt for de næste fem eller ti år, og der er ingen til at køre til hjælp, da dette ville blive betragtet som en Anjouan affære.

Anjouan Gaming og forsikring licenser er også tilgængelige – se ovenfor.

Konklusion – at få en bank eller en licens, forsikring er ikke så let. Hvis det var mange ville gøre det. Før du mener nogen af disse dunkle jurisdiktion banker er reelle har dem sende dig en wire for $50,00. Først sende dem wiren. Kontroller, at du forstår ledninger instruktioner. Ikke forveksle mellem at have en regelmæssig bankkonto hos en bank og en korrespondent bankforbindelse. Forsøger at operere en bank gennem en regelmæssig bankkonto vil være i et par dage eller uger allerhøjst og derefter kontoen vil blive lukket og du kan have problemer med tilbagelevering af midler til at trække et træk som dette på en bank. Korrespondent bankerne vil helt sikkert klage, og det bliver begyndelsen til enden.

Gennem årene mange jurisdiktioner har poppet op sælger alle former for licenser, selskaber osv. Ingen af dem overleve. De virkelige offshore jurisdiktioner er yderst stramme vedrørende udstedelse af bank-licenser. Belize, BVI, Dominikanske Republik har sammen ikke udstedt nogen bank licenser i de sidste fem år. Caveat Emptor.

2 Comments

  1. I happen to be writing to make you understand what a terrific experience our princess went through visiting yuor web blog. She realized such a lot of things, with the inclusion of what it is like to possess an incredible teaching style to make the others without hassle thoroughly grasp various tricky topics. You undoubtedly surpassed visitors’ expected results. Thanks for showing those warm and friendly, trustworthy, revealing not to mention unique tips on your topic to Sandra.

    Svar

  2. I am also commenting to let you know of the helpful encounter my friend’s daughter found reading through your web page. She figured out numerous issues, most notably how it is like to have a very effective giving mindset to have many others just gain knowledge of chosen grueling matters. You really did more than our desires. Many thanks for distributing the important, healthy, educational and as well as easy thoughts on the topic to Gloria.

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.